Zadenruilbeurs 2016

De Bossche Zadenruilbeurs!
Zaterdag 19 maart vindt de  Bossche Zadenruilbeurs plaats, dit jaar in de binnenkomst hal van de stads Bibliotheek.

Van 12 tot 17 uur kan iedereen langskomen om zaden te ruilen en te kopen.
Er zullen een

aantal vrije ruiltafels aanwezig zijn waar iedereen met elkaar kan uitwisselen. Score paarse truffel aardappels, bijzondere kievietsbonen en de zaden van de smaakvolle muskaat pomoen, wissel leuke weetjes  uit en ontdek die ene stadstuin bij jou in de buurt.

Voor vragen en problemen waar je tegen aanloopt in jouw moestuin kun je terecht bij de tafel waar eerste hulp bij moestuin problemen wordt gegeven door Andreas van Velt en  Sophie van Transfarmers. Alle zaden die je niet tijdens het ruilen vindt kun je tegen een kleine prijs aanschaffen bij TuinJoop. Alle soorten moestuinboeken zijn te bestellen bij de stand van Velt. De de komende tijd worden er  vast nog meer stands ingevuld met informatieve organisaties die hun kennis willen delen. Hou voor meer informatie de het  facebook event in de gaten.